Havířovskému sportovci zlatokopka ukradla dva zlaté zuby


Délka textu: Článek přečtete zhruba za 6 minut.

Nepříjemnou zkušenost zažil známý havířovský brankář a Casanova, Tomáš Kuča. Během svého jubilejního čtyřstého rande poznal na nádraží v Brně dvacetiletou princezničku a nastávající maminku Janu. Po slibné předehře a koktejlu Rohypnolu se probudil o dva zlaté investiční zuby chudší.

Tomáše Kuču okradla neznámá princeznička o dva investiční zlaté zuby

„Od začátku to vypadalo velmi nadějně,“ popisuje nám své setkání se zlatokopkou Tomáš Kuča. „Jako velmi pozitivní hodnotím zejména to, že se potenciální princeznička na rande vůbec dostavila. Jak všichni víte, nebývá to úplně zvykem,“ vysvětluje známý český brankář, který v Guinessově knize rekordů vlastní prvenství v počtu navštívených českých nádraží. „Když nad tím zpětně přemýšlím, možná to šlo všechno až moc snadno. Docela možná se na mě tato zlatokopka nalepila kvůli mojí přezdívce Zlaťák, a uvědomila si tedy, že patřím mezi úspěšnější, a tím pádem i movitější část populace,“ vysvětluje Tomáš Kuča, který se setkal se zlatokopkou vůbec poprvé. Na venkov totiž tyto bestie obvykle necílí. Shodou okolností se jednalo o jeho první rande, na které se dostavila i partnerka, a tak si Tomáš sliboval romanticky strávenou noc i bez bolest v zápěstí.

Přední český gólman si pečlivě eviduje každou návštěvu nádraží v České republice, díky čemuž bylo možné rekord pro Guinessovu knihu rekordů bezpečně obhájit. Na selfie se vždy vyfotí i s partnerkou. Pokud se dostaví. Zatím album ‘selfie s partnerkami’ ale zakládat nemusel.

Podle Tomáše Kuči samozřejmě jako gentleman netlačil na pilu. Sedli si do kavárny, kde poškozený veškerou svoji útratu uhradil. Rozhodně odmítá spekulace, že by se nechal zvát, nebo že by snad škemral o to, aby mu predátorka půjčovala peníze. „Každý si zaplatil to své. Normálně jsme se bavili o životě. Zeptal jsem se, jestli by jí vadilo, kdybych jí říkal princezničko, kdo jí naštěkal do boudy, a jestli ví, zda to bude kluk nebo holka, ale ať se netrápí, až to bude strkat do babyboxu, stejně jí udělám nové. Prostě klasika. Pak jsem jí vyjmenoval všechny mé sportovní úspěchy, seznámil ji s anamnézou mých zranění a ukázal fotky bývalých princezniček. Taky ukázal pár posledních vtípečků, které jsem v poslední době rozeslal na ostatní princezničky. Všechny pečlivě opatřené šipkami, aby princeznička věděla, čemu se má smát. Chápala i to, že všechny její životní problémy jsou naprosto malicherné v porovnání se mnou. V té chvíli jsem ještě netušil, že se o několik hodin později budu nacházet svázaný na posteli, a že mi bude krumpáčem páčit čelist, a že budu mít další zářez na pažbě celoživotní všeobecné zasrané smůly. Nic tomu nenasvědčovalo,“ popisuje průběh setkání pan Kuča.

U této princezničky se Tomáš Kuča přepočítal. Nejenže nebyla ani těhotná nebo tlustá. Podle všeho se jí ani nedostal do bříška.

Podle poškozeného následně predátorka Jana zatáhla slavného brankáře na pokoj místního hodinového hotelu, kde mu pod záminkou přípitku před kvalitním sexem s těhulkou a exkurzí do bříška nabídla přípitek s koktejlem Rohypnolu. „Slyšel jsem, že se podobné zlatokopky nachází i v České republice, ale zatím se mi vždy podařilo odhalit jejich identitu již na Messegneru, a vždy jsem je včas zablokoval. Tentokrát jsem se ale bohužel nechal nachytat,“ zhodnocuje svoji situaci Tomáš Kuča. Podle mínění fotbalového brankáře se totiž ukázalo, že měla Jana pod svetrem zabalený polštář, v němž se nacházel skrytý příruční krumpáč, kterým následně proběhlo zlatokopání zlatých Zlaťákových zubů v režii zlatokopky.

Zlatokopky se obvykle vyskytují zejména ve větších městech, kde je větší počet milionářů. Výskyt zlatokopky v Brně může znamenat, že pražské zdroje začínají být vyčerpány, a zlatokopky se tak musí orientovat i na menší ryby. Na snímku prezidentka českých zlatokopek během výkopové práce na kontu Andreje Babiše.

„Je dost možné, že zlatokopka patří do organizované skupiny mocipánů, a že jde pouze o první z mnoha útoků, které se na moji osobu chystají,“ uzavírá svoji situaci pan Kuča. Kdyby to prý snad někoho zajímalo, pan Kuča zve všechny fanoušky na svůj soukromý web, kde má sepsané veškeré nekalé praktiky mocipánů, které doplňuje celoživotní všeobecná zasraná smůla.

Za podrobné materiály k této reportáži děkujeme panu Lukešovi.


Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi