Vysavač Roomba po kolizi s křečkem nakreslil krví pentagram a vyvolal démona

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Toho večera čekalo pana Karla Svěceného po návratu z práce hned několik nemilých překvapení. Celá podlaha prostorného loftového bytu 2+KK byla pokryta červenou tekutinou, která byla záhy identifikována jako čmouha po křečkovi, kterou za sebou zanechal vysavač Roomba. Na barové židličce navíc netrpělivě podupával chapadlovitou končetinou vyvolaný démon, který se v bytu zhmotnil po té, co Roomba nakreslil křečkem pentagram na perském koberci v obývacím pokoji.

Vysavač toho dne najel namísto uklízení na program matlání domácích mazlíčků po podlahových krytinách

„Vůbec nevím, co se mohlo stát,“ hořekuje poškozený Karel Svěcený, kterého postihla celá série neobyčejných, nicméně nikoli nemožných náhod. „Asi… asi mi ještě úplně nedocvaklo, co se všechno stalo… Že už nikdy neuvidím svého křečka Hamiballa… Ta spoušť -ta krvavá lázeň. A ten rohatý -ať je to cokoliv. A za všechno může tamto!“ ukazuje pan Svěcený na vysavač, který si po křeččích jatkách spokojeně zaparkoval do dokovací stanice a teď spokojeně vrní během napájení ze sítě.

„NE, ŽE BY SE MĚ NĚKDO PTAL, ALE JÁ JSEM TADY TAKY,“ přerušil tlumené vzlykání pana Svěceného démon, kterého už přestávalo bavit točení na nově objevené barové stoličce, a porozhlížel se kde a čím začít s konečným řešením lidstva. „JAKOŽE, TOHLE JSME V LETÁKU NEMĚLI. V NÁBOROVÉM MANUÁLU MI SLIBOVALI UCTÍVAČE. A KREV PADLÉ PANNY. A KDYŽ NÉ PANNY, TAK ALESPOŇ KOZLA. KOZLA MÁME RÁDI. ALE TOHLE? TO JE NĚJAKÁ PROVOKACE TOHO NAHOŘE?“, vztekle ukázal asi dvaceticentimetrovým drápem na chuchvalec chlupů, který kdysi při troše fantazie a dobré vůle mohl být křečkem.

Ze senzorické kamery se podařilo vydolovat poslední snímek křečka Hamiballa před roznesením po bytě

Z výpovědi vyvolaného svědka se naší redakci podařilo zjistit, že příchod HASTURA (jak sám sebe nazývá a výslovně trvá na tom, aby jeho jméno bylo vyslovováno velkými písmeny) byl dávno plánovaný, a mohla tak započít konečná válka mezi světlem a temnotou. Jenomže patrně vše nevyšlo tak, jak mělo, neboť se HASTUR zhmotnil ve zcela opuštěném bytě. Bez uctívačů, nahých panen nabíhajících s nadšením na Kopí osudu a s lacinou napodobeninou perského tepichu namísto znesvěcené půdy. „TO TEDA NE, TOHLE SI NĚKDO ŠEREDNĚ ODSKÁČE!“ podupával vztekle HASTUR a trval na tom, že takový příchod v itineráři neměl, a požaduje jeho opakování.

Zasviněný tepich neudělal radost vůbec nikomu

Naštěstí se zejména díky vám, našim fanouškům, podařilo celou nemilou situaci poměrně rychle urovnat. Po našem apelu se brzy ozvala skupinka sebevražedných sektářů, kteří si popuzeného démona vyzvedli a pod příslibem příchodu se všemi poctami si HASTURA odvedli. Sám démon nakonec připustil, že konec světa bude, v případě, že bude se všemi poctami spokojen, mnohem poklidnější, a obejde se bez věšení střev do průvanu, které opakovaně a nahlas zdůrazňoval.

Jsme rádi, že naše redakce znovu pomohla ke šťastnému konci. Nic z toho by nebylo možné bez vás, našich fanoušků!

 



Paralelní listy jsou nejlepší čtení na hajzl hned po složení osvěžovače vzduchu.
Dej stránce lajk a už nikdy se na něm nebudeš nudit!



Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi