Deset způsobů, jak se zbavit nanobotů z vakcíny; které zvládnete i doma!


Délka textu: Článek přečtete zhruba za 14 minut.

Jakožto nejvěrohodnější české médium se na nás obracíte velmi často s žádostí o radu. Jinak tomu není ani v tomto případě. Denně nám přijde od vás, věrných fanoušků, desítky, někdy i méně, dotazů, jak se zbavit vakcíny, která vám byla do těla pod tíhou donucovacích prostředků aplikována nekompetentními a úplatnými lékaři. Chápeme, že jste pod tíhou okolností chtěli zase začít žít, a tak jste si pod nátlakovou kampaní nechali vpíchnout jed s nanoboty, abyste se tak znovu dostali do hospody za ostatními štamgasty. Teď ale nastal čas zachránit sami sebe, a vypudit z těla nanoboty Bila Gáteze, který neúnavně pátrá po bájném receptu na čevabčiči po vaší babičce, a chce vám ho ukrást z hlavy. Naštěstí jsme tu i tentokrát pro vás, a přinášíme vám TOP10 způsobů, které můžete vyzkoušet, abyste se vakcíny zbavili.

Poslouchejte Ortel

Ortel je slavná vlastenecká hudební kapela, která už dávno překročila se svojí popularitou hranice České republiky a je poslouchána i v zahraničí. Krom Slovenska a Maďarska se – mimo jiné – poslouchá třeba na Guantanámu, kde je islámským teroristům pouštěna v pauzách mezi výukou algebry a nekonečnou penetrací ananasem. Americkým vědcům se totiž před nedávnem podařilo prokázat, že poslech Ortelu leptá mozkové buňky, a způsobuje neživot. Nanoboti z vakcíny tak nemají na čem přežívat. Nevýhodou je, že pokud jste posluchači Ortelu, žádný život už pravděpodobně stejně nemáte. Ale zase jste zcela imunní na nanoboty z vakcíny, a to se asi vyplatí. Jděte se naočkovat. Žádné vedlejší účinky vám nehrozí!

Jste-li posluchači Ortelu, nic jako skutečný život už  pravděpodobně stejně nemáte

Přes den si strčte do ponožek půlku cibule

Cibule je skvělý bio způsob, kterým se můžete pokusit vyplavit z těla nežádoucí nanoboty po nakažení vakcínou. Ráno, než půjdete na šichtu do šroubárny, oloupejte středně velkou cibuli, rozpulte ji a cibuli si vložte do ponožek. Celý den v tomto cibulovém zábalu choďte. Devět z deseti respondentů potvrdili, že tento způsob je sice úplně nahovno, ale lidé začali dodržovat mnohem větší odstup, čímž přestali narušovat vaši osobní bublinu. Desátý byl smradlavý kokot už před testem a nikdo se s ním nebavil ani předtím. Alternativně můžete místo cibule použít tvarůžky. Zejména v letních parných dnech jsme se ale u několika testovacích subjektů setkali s vyhlášením chemického poplachu v jejich zaměstnání. Tuto metodu použijte prosím pouze v případě, že jste v informovaném kolektivu. Případně se do tvarůžků obujte na další demonstraci Chcípl pes, která se koná na otevřeném a dobře větraném prostranství.

Cibule v ponožkách může být poněkud nepohodlná, a během odpoledne může celkem smrdět, ale co byste pro zdraví neudělali?

Zabalte se do alobalu

Jedná se o neinvazivní způsob, který vyvinuli vědci z MIT (Mostecký Institut Trotlů). Hlavní myšlenkou je, že pokud je nanobot příliš dlouhou dobu mimo signál, ztratí možnost aktualizace globálního vědomí a vypne se. Nanoboti jsou následně vyplaveny z těla společně s dalšími tělními tekutinami. Během 48 hodin této procedury je tak kladen důraz na to, aby žádná část těla nebyla odkryta a nanoboti tak nezískali signál, který je ihned reaktivuje (zde vědci z MIT vidí určité nedostatky, neboť se zatím nepodařilo objevit elastický alobal, a ten klasický se trhá). Zároveň se doporučuje během dne konzumace alespoň sedmi litrů vody, aby byli nanoboti s jistotou vyplaveni.

PS: Variantu alobalový zábal můžete kombinovat s výše doporučovanými tvarůžky. Pro lepší interakci doporučujeme do bot mezi vrstvu alobalu, tvarůžků a nohy klepnout syrové vejce.

Zablokujte alobalem nanobotům přístup k signálu a aktualizacím globálního vědomí

Na místo vpichu přiložte pijavici

Velmi populární metoda, která čerpá z vědomostí našich babiček, a která byla používána s oblibou už za doby temna. Důležité je proceduru podstoupit nejpozději pět hodin po infikaci vakcínou. Později se stávají nanoboti v těle nestabilní, a začnou se krevním řečištěm šířit do těla. Pijavice by tak i přes veškeré úsilí nezvládly všechny škodliviny z těla vysát. Pokud možno neprodleně po vakcinaci přiložte na místo vpichu pijavici a nechte ji alespoň hodinu sát nanoboty z vašeho těla. Poté velmi opatrně pijavici z ramene odstraňte. Dbejte na to, abyste ji při extrakci nepoškodili. Položte si ji opatrně na dlaň a vší silou sevřete dlaň v pěst. Vymačkejte z té svině úplně všechno do poslední kapky. Pokud ucítíte, jak vám sračka z krve a pijavice čvachtá mezi prsty, děláte to správně. Testované subjekty se shodují v tom, že tento způsob je úplně nahovno, ale cítí se po proceduře mnohem méně vystresovaní. Určité procento testovaných jedinců se domnívá, že by tíženého efektu dosáhli i kdyby jim předtím pijavice nevysála půl litru krve.

Tahle kámoška dokáže během pár minut narůst na pětinásobek a vyčistit váš organismus od kdejakého svinstva

Pusťte si žilou

Nemáte-li po ruce pijavice, nebo jste nestihli požadovanou dobu pro vysátí, nezoufejte. Můžete použít další oblíbenou proceduru z doby temna. Tou je populární pouštění žilou. Pouštění žilou bylo svého času vůbec všelék na všechno. Bolela vás hlava? Pustilo se žilou. Zažívací potíže? Pusťte žilou. Kuří oko? Pusťte žilou. Zlomili jste si nehet? … Stovky, možná tisíce felčarů používali tuto metodu na denním pořádku, a tak velký počet lidí se přece nemůže mýlit, že? Je tedy naprosto jasné, že se vyzkoušená a osvědčená metoda hodí i do dnešní doby. Pro vyplavení všech nanobotů z vakcíny obvykle stačí pustit žilou 4-5 litrů krve, pokud chcete mít jistotu. Pocit malátnosti, otupělosti a nastupující ztráty vědomí je jen dočasný.

Farmalobby rozhodně nechtějí, abyste věděli něco o tom, že kdysi něco jako pouštění žilou nejen existovalo, ale podle všeho i fungovalo. Nebyla nalezena jediná stížnost pacienta

Strčte si papričku jalapeňos do análu

Již staří aztéčtí indiáni znali mocnou sílu papriček jalapeňos, což je také důvod, proč u nich nikdy k žádné epidemii nedošlo, a dodnes jsou prosperující velmocí. Je to další nezvratný důkaz toho, že bio prostředky a obecně bylinkářství je v dnešní době podceňováno, a vedle homeopatik neprávem přehlíženo. Středně velkou papričku jalapeňos nařízněte z obou stran a rychlým rozhodným pohybem umístěte papričku alespoň na hodinu do vašeho análního otvoru. Je důležité nepoužívat žádný lubrikant, který by léčivé účinky papričky jen tlumil. Zároveň je důležité překonat pálení a vydržet to. Je to jen vedlejší příznak zkratujících se nanobotů. Nanoboti jsou obvykle vyplaveni slzami z očí. Zarudlé bělmo, jako byste právě vyhulili dvě deka trávy, obvykle do čtrnácti dnů zmizí.

Ani v aztéckém kalendáři neexistuje zmínka o tom, že by nějakou epidemii plánovali

Otravte se homeopatiky

Obecně platí, že jakákoliv otrava znamená pro cizí organismy a mechanismy v těle smrt. V mnoha případech však bohužel i tu vaši. Mezi nejspolehlivější způsoby otravy, které ale zároveň bohužel mají i nejvyšší smrtnost, patří otrava olovem. Ta spočívá v tom, že deaktivujete nanoboty ve vašem mozku prudkou otravou tímto těžkým kovem, který je do těla implantován zpravidla střelnou zbraní. Jako mnohem bezpečnější je v tomto případě otrava homeopatiky. Obvykle vám budou stačit tři až čtyři kilová balení kostkového cukru a víra, že to co děláte vás uzdraví. Dost možná si uženete cukrovku a pár dnů nebudete spát, ale za to vypnutí nanobotů to přece stojí, ne?

Farmalobby přezdívá cukru jako tichý zabiják. A přitom je to hlavní složka homeopatik. Další případ, kdy se nadnárodní korporace snaží vyšachovat účinné léčebné postupy

Odfiltrujte vakcínu centrifugou

Metodu vyvinula NASA ve spolupráci se společností McDonalds, která pomocí krav v centrifuze vyrábí a dostává na trh mléčné shake-koktejly. Během jarní kontroly veteriny a hygieny se nicméně ukázalo, že mléčné výrobky, které byly získány touto procedurou, neobsahují předepsané množství fluoru, chemtrails a hliníku. Následná studie prokázala, že se díky centrifuze začaly tyto umělé látky a prvky sedimentovat. Tělo je, společně se stresovým potem, který vzniká během tříhodinové centrifugace, vyloučí z těla. Alternativně můžete použít labutě na Matějské, ale počítejte s tím, že se kvůli pomalejší rotaci jedná o proceduru v délce jednoho měsíce. V žádném případě pro extrakci nepoužívejte magnetickou resonanci. Nanoboty by přístroj z těla vystřelil jako broky.

Sedimentace je pravděpodobně nejrychlejší způsob, jak se zbavit nanobotů z vakcíny

Neutralizujte nanoboty botoxem

S metodou přišla přední česká zpěvačka a laureátka Nobelovy ceny za antivax Ilona Csáková. Té se v rámci jejího výzkumu a požírání levných uzenin z Jarmarku Tomia Okamury podařilo zjistit, že klobásový jed, taktéž známý jako botulotoxin, úspěšně blokuje přes krční uzliny postup nanobotů z místa vpichu v rameni do mozku. Blokace se projevuje zduřením uzlin a vlastně celé hlavy, která na první pohled vypadá možná odpudivě, ale prokazatelně funguje. Ilona Csáková nenechává nic náhodě, a botox si bodá do rtů a tváří v rámci prevence každý týden. A taková dáma jako Ilona Csáková přece není blbá. Nikdy by si do těla nepíchala nějaké jedovaté svinstvo.

Ilona Csáková se měla stát za Volný blok po volbách ministryní botoxu a kontroly distribuce klobásového jedu. Bohužel byly volby zmanipulované tím, že jste jí (vy kundy) neposlali dost hlasů

Začněte jíst zdravě

Nakonec jsme si nechali pravděpodobně tu nejméně oblíbenou variantu, která vás odkáže ke zdravé stravě. Pro funkčnost nanobotů je krom signálu totiž bezpodmínečně nutná přítomnost kalorií. Pokud tělo kalorie nemá, nanoboti nepřežijí. V tomto případě by to ale pro vás znamenalo vykašlat se na bůčky, uzené, brambůrky, Braníka v dvoulitrové lahvi a pojídání majonézy ze skleničky, kterou opakovaně zaměňujete za bílý jogurt, a museli byste přejít ke konzumaci zeleniny, celozrnného pečiva a vegetariánství. Prostě jistojistá smrt.


Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi