V ulicích Brna zastřelil medvěda, rysa a krokodýla. Asociace fuříků je zdrcena!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 8 minut.

Masakr se odehrál uplynulý víkend v ulicích Brna. Na chodce za bílého dne v moravské metropoli zaútočila divá zvěř, kterou se mu podařilo zpacifikovat legálně drženou zbraní. Pan Nimrod se stal přes noc hrdinou, neboť nejdříve usmrtil volně pobíhajícího medvěda, následně ještě rysa a krokodýla, kteří se na střelce agresivně vrhli. Do příjezdu městské policie se panu Nimrodovi podařilo odehnat ještě agresivního žraloka, tygra, kočku, psa a Mickey Mouse.

Průchod Opiddiem se stal pro stádo furries osudným

„Vyjel jsem s rodinou koňmo na tradiční víkendový jarmark do Oppida, jako volič a stoupenec SPD pochopitelně ozbrojen. Sice to už nejsou Sudety, kde hrozí invaze nezvaných migrantů, ale jeden nikdy neví, kdy vás v temném hvozdu přepadne banda lapků a hrdlořezů,“ vysvětluje Jan Nimrod, který kulovnice přes rameno rozhodně nelituje. „Je docela možné, že nám zachránila holý život. Nikdy bych nečekal, že na mě v ulicích osady zaútočí volně pobíhající medvěd,“ popisuje incident Nimrod, na kterého se po zadních rozběhl mručící medvěd. První rána z kulovnice mířila do nohy, načež zvíře zaúpělo a zlostně zaklelo. „To mě vylekalo. Žádné zvíře by nemělo mluvit. Ani papoušci,” vysvětluje Nimrod, proč šla rána jistoty pro jistotu rovnou na hlavu zuřící bestie. „Pak se ale vynořil odněkud z ničeho nic rys a řval na mě, jestli si dělám prdel. Tak jsem ho poslal k pánu dříve, než stačil doběhnout a rozsápat mě. A když už jsem myslel, že je po všem, vykoukl na mě krokodýl… No co vám budu povídat. Znovu jsem do kulovnice napěchoval střelný prach a dokonal svoje dílo.”

Fuřík byl po vypreparování vystaven v Brně jako památka na hrdinský čin pana Nimroda

Poněkud jiný pohled na situaci má entita, vystupující jako mluvčí českých fuříků, která si nechává říkat Krteček. „TADY, TADY, JŮŮŮŮ, HELE, TADY,“ svěřil se nám nezvykle velký hmyzožravec, což dementovala mluvčí mluvčího Panda. „Pan Krteček je celou situací velmi znepokojen. Až doposud jsme dělali furryparádu vždy jen v Praze. Rozhodli jsme se ovšem tuto tradici rozšířit i do východní metropole, což se nesetkalo s pochopením místních domorodců,“ upřesňuje Panda, která poukazuje na to, že bylo těsně po vystoupení z vlaku zabito, či jinak zraněno, stádo až o dvaceti hlavách fuřích entit.

„My to pochopitelně vnímáme jako útok na české zvyky,“ odpověděl na náš dotaz Tomio Okamura. „Nejdříve nám chce vnucovat západ jejich přiteplené netradiční rodiny, a teď nám ještě posílají domestikovaná zvířata, která mluví. Co bude příště? Budou se ucházet o lidská práva? Co si o tom myslíte, napište mi do komentářů,“ rozohnil se předseda přímé demokracie. „Jen se na to podívejte. Polovina západních animovaných postaviček nenosí kalhoty. To máte Kačera Donalda, Medvídka Pú, Toma a Jerryho… Tyto oplzlosti začaly prosakovat dokonce už i k nám. Tak třeba Krteček ve svém pilotním díle pracně shání kalhotky jen proto, aby je následně odložil a chodil ve všech epizodách takzvaně naostro,“ apeluje Tomio Okamura, který je zásadně proti zanášení cizáckých vlivů do české kultury.

Okamura je názoru, že pokud už by se měly nějaké zvyklosti importovat, měly by být řádně počeštěny. Jako první v republice tak začal vyrábět suši z jihočeských kaprů. Na obrázku zachycen během konzumace tradičního českého vepřo kebab zelo

Odpověď pana Krtečka na sebe nenechala dlouho čekat, když lídrovi SPD vzkázal „HOVNO!“. „Pan Krteček se domnívá, že celá situace ohledně fuříků na Moravě, potažmo hlavách SPD a jiných bezmozků, byla mylně pochopena. Tam uvnitř jsou bytosti s lidskou duší,“ přeložila Krtečkův vzkaz Tomiovi tisková mluvčí tiskového mluvčího Panda, načež Okamura zareagoval natočením videa s názvem „Už jsou tady! Vezměte cepy a vidle, zvířata vám chtějí ukrást práva!“.

Komentáře pod videem, které bylo z důvodu nenávistných projevů následně smazáno, se vesměs shodovaly se sdělením Tomia Okamury, že každé zvíře, které si myslí, nebo dokonce je inteligentnější, než volič SPD, by mělo být okamžitě utraceno. A protože Oppidum je město činu, ani zdejší policie nezahálela, a začala problém s volně pobíhající zvěří řešit bez čekání na veřejné mínění v komentářích u Tomia Okamury. „S policejní kobylou se nám podařilo na místo činu doklusat zhruba v době, kdy je slunce nejvýše,“ popisuje zásah strážný Pazourek. „Upřímně říkám, že jsem nikdy nic takového neviděl a nejdříve se domníval, že se jedná o exodus Noemovy archy,“ popisuje výjev z postapokalyptické scény Brna, které se potýkalo odhadem až se dvěma tucty volně pobíhajících šelem. „Po poradě s obecním šamanem jsme se nakonec rozhodli usmrcené kusy převézt do místní kafilerie, více neobvyklé druhy tvorstva zavřít do naší zoologické ohrady a psy a kočky umístit do útulku, kde byly následně vykastrovány,“ popisuje Pazourek dobře odvedený zásah, za který se musel sám pochválit, protože to za něj nikdo jiný neudělá. „Bezpečnost naší osady je na předním místě,“ vysvětluje Pazourek, kterému se na hrudi leskne odznak vyrobený z čokoládové mince.

Kastráty se cvičitelé pokusí odnaučit mluvit a chodit po dvou. Následné je bude možné nabídnout zájemcům o zvířata z útulku, čímž jim snad bude zajištěn dostatečně kvalitní život

„Se zásahem městské policie Oppida rozhodně souhlasím. Bylo to rázné a účinné. Přesně tak, jak by se mělo postupovat v každém případě, kdy se nám do České republiky někdo snaží cpát cizí hodnoty,“ myslí si o situaci Tomio Okamura. „Vzpomínám si, že u nás doma v Japonsku jsme vždy dokázali bojovat proti podobným oplzlostem,“ míní Okamura, který popírá, že by se furries, hentai, manga a jiné perverznosti zrodily právě v jeho domovině.


Hele, tuhle reklamu tvůj adblock nezachytil:

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi