Exekutorská komora plánuje 16.9. na Václaváku předat na 30 000 nedoručených výzev

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Nejen tisíce demonstrujících debilů, ale i prakticky celá Exekutorská komora se plánuje vmísit do sobotní demonstrace ‘pRoTi VŠemU‘ na Václavském náměstí. Správně totiž předpokládá, že krom tichých maminek, které mlčky sledují, jak stát dává Ukrajincům to, co mohlo být jejich, se na náměstí objeví stejně tak přední česká elita kdysidentů, která jim dluží na výživném, případně disponuje arzenálem jiných exekucí, ke kterým si odmítá převzít doporučenou obálku.

Exekutorská komora má pohotovost. Pod nos se jí do Prahy sjedou všichni dlužníci

„Je to neobyčejná příležitost. I přes takzvané Milostivé léto máme prakticky stále stejný seznam notorických zmrdů, kteří se domnívají, že pokud budou dostatečně dlouho dělat mrtvého brouka, spravedlnost na ně jednoduše zapomene,“ vysvětluje prezidentka Exekutorské komory Zlata Lakomá.

Má pochopitelně s největší pravděpodobností pravdu, protože na 3. září se stahují do metropole ti největší zmrdi z celé České republiky proto, aby si zahulákali na demonstraci ‘pRoTi VŠemU‘, která sice nic nevyřeší, ale makakům poskytne alespoň dočasný placebo efekt, že bojují za demokracii v České republice, jakkoliv jsou jejich představy mylné a pokroucené. „Máme v zásadě jistotu, že jakákoliv osoba, kterou se nám podaří zastavit, bude identifikována jako notorický neplatič a ekonomický zmrd,“ míní Lakomá, podle které je aktuálně největší problém zajistit to, aby konkrétní zadržená osoba dostala co nejrychleji do rukou správnou obsílku, což komplikuje fakt, že na náměstí se bude nacházet pojízdná přepážka s téměř 30 000 nevyzvednutými obálkami, které jsou přiřazeny k rodným číslům.

Podle Lakomé je šance na to, aby si makak odstranil GPS čip sám, prakticky nulová

Lakomá zároveň připomíná, že podobné akce se již v minulosti opakovaly na demonstracích Chcíplopsa, a za tu dobu se podařilo vychytat i určité mouchy. Například, že neplatič během hledání správného dopisu s výzvou jednoduše zdrhl. „To by mělo být aktuálně ošetřeno díky kolegům z Městské policie, kteří budou během výkonu exekutora nápomocni, a ve chvíli úspěšné identifikace automaticky nastřelí subjektu čip s GPS, než správný dopis najdeme,“ pochvaluje si Lakomá a připomíná, že nebýt osobního přičinění pana Rakušana, nikdy by k takové spolupráci zřejmě nedošlo.

Jana Zyrtec Lemplová v tradičním kroji růžové rachejtle

Poněkud jiného názoru je Jana Zyrtec Lemplová, která je něco jako chodící banner celé akce. „Já jsem prosím právnička roku 2019, a něco takového je naprosto nehorázné. Rozhodně si nepřeji, aby mě během mého vystoupení rušil jakýkoliv orgán. Až si svoje odříkám, ať si dělají, co chtějí,“ protestuje Lemplová, která má za řečnickým pultíkem pořadové číslo jedna, a oprávněně se domnívá, že největší nálety exekutorů budou hned na začátku, než se všichni zmrdi rozutečou. S ohledem na to, že aktuální činnost Lemplové je pouze pokus o zviditelnění před senátními volbami, už dnes, ještě před začátkem samotné demonstrace, veřejně mluví o pokusu diskreditovat ji, a o formě manipulace s jejími volebními hlasy.

„Je to manipulativní nána, a na jejím názoru mi nezáleží. Naším jediným cílem je, aby tiché maminky dostaly alimenty, na které mají nárok. A žádná potrhlá flundra v růžovým pytli mi nebude vysvětlovat, co můžu a co ne,“ uzavírá Lakomá, podle které by měli být na pozoru všichni neplatiči čehokoliv, vyjma Čermáka, Tušla a Peterkové, kterým však již byly obsílky doručeny do kriminálu a do blázince.

 


Hele, tuhle reklamu tvůj adblock nezachytil:

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi