Monice Babišové někdo poslal tankovou střelu. Obálka přišla z Polska


Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Dnes odpoledne byla letecky doručena tanková střela k rukám Moniky Babišové do Průhonic, a to i přesto, že si údajně žádnou neobjednala. S ohledem na to, že obálka byla frankována v Polsku, předpokládá se, že se jedná o reakci na diplomatické styky a zkušenosti Andreje Babiše, kterými se během předvolební kampaně chvástá.

Budoucí první dáma pózuje se zaslanou tankovou střelou z Polska

„Ty brďo, já jsem dneska pošťáka jakože nečekala. On dycky jen tak cinkne a zmizí a nechá dycky ve schránce lísteček, že mě nezastihnul, i když jsem jakože každý den zaneprázdněna doma,“ vysvětluje bez nadechnutí Monika Babišová, která je názoru, že pošťák přece vždycky zvoní dvakrát, a tak na nějaké procinkávání nereaguje. Ostatně stejně jako na párátkového démona, který jim do zvonku v jejich průhonické rezidenci nahodile strká dřevěná párátka. „Ale dneska to jakože bylo jiný. On tam jako stál už pět minut a jakože furt zvonil. Tak jsem jako vykoukla a on že jakože konečně. Tak mu jako povídám co chce a on na to, že tu mám balíček. A že je moc těžkej na to, aby ho paní dávala na přepážce, a že si ho mám natlačit do baráku sama,“ svěřuje se nadcházející první dáma, která je z nedávného vyhrožování násilím stále otřesena.

Choť nejprohnanějšího českého politika údajně vůbec netušila, co se v zásilce skrývá. Že by se mohlo jednat o tankovou střelu vyvodila až z přiloženého dopisu, který obsahoval podrobný návod v českém jazyce. „Ale to mě jakože nerozhodilo, protože vím, že zastřelit člověka tankovou střelou nejde. Žejo. Už jste někdy zkoušeli takhle velkým nábojem někoho třeba trefit do hlavy? No to přece nejde, žejo,“ hodnotí situaci nad věcí Monika Babišová, která předpokládá, že se jedná o děkovnou munici z Polska v reakci na pokus manžela o udržení mezinárodního míru.

„Ne já som nemam řekl nic o tom, že Poľsku něpomůžeme. Něchápu, prečo nám tutu patroňu posílají,“ reagoval na munici Andrej Babiš, který rezolutně popírá, že by bylo například potřeba do Polska posílat vojenskou pomoc, kdyby bylo v ohrožení. Světový mír je prý mimo jiného možné zabezpečit třeba tím, že žádný konflikt ani nevznikne, což volně přeloženo znamená, že by měla mít každá mocnost menší než Rusko v zásobě dostatečný počet bílých vlajek.

Stejně tak i Monika Babišová má o celé situaci jasno, a tankovou střelu umístí do sbírky mezi další dary od mezinárodních diplomatů, která už dnes čítá například Mozartovo varle, rukavice z předkožek od izraelského velvyslance a kšiltovku Donalda Trumpa.

 


Hele, tuhle reklamu tvůj adblock nezachytil:

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi