Násilníkovi z Ostravska se na manželce zjevil Ježíš!


Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Po Omietkovém démonovi, Marii na dvířkách elektrické trouby, a Ježíši na toustovém chlebu, se o rozruch tentokrát postarala sedmičlenná rodina domácího násilníka Jožina F. z Ostravy, kterému se na manželce zjevila podlitina ve tvaru Ježíše. „Je to znamení,“ shodují se štamgasti hostince U Suché dásně.

Domácí násilí má v České republice hluboce zakotvenou tradici a stalo téměř synonymem pro tradiční fungující rodinu. Své o tom ví i obyvatelé panelového domu na periferii Ostravy, kde se během minulého týdne na lýtku Majky zjevil Ježíš. Vše přitom původně probíhalo v běžné rutině. „Jožin si toho dne odskočil na jedno, takže se vrátil s dvojkou pod kůží kolem jedenácté večer. Nějak jsem ho ve spánku omylem vyprovokovala během toho, co během svlékání zakopnul o noční stolek, kočku a tříletou Eržiku. Byla to moje vina. Prostě vzal do ruky pásek a konal. Až nad ránem se začal z obvyklého jelita vybarvovat Ježíš,“ popisuje Majka osudnou noc, od které do jejich 1+KK míří davy věřících z celého sídliště.

Nenápadný byt 1+KK s odmontovaným topením a vytrhanými parketami se stal díky modřině poutním místem

 

„Fialová je navíc čistě liturgická barva, která se využívá při křesťanských oslavách Adventu. Stejně tak i zelená. V zeleném rouchu se slaví Zjevení Páně. Docela určitě není náhodou, že modřiny na lýtku Majky hrají právě těmito barvami,“ přikládá křesťanský význam zjevení i JUDr. PhDr. Mgr. et Mgr. Henryk Lahola, který coby znalec přispěchal na místo činu, aby potvrdil, že se skutečně jedná o zázrak. „Je to zázrak,“ nadšeně doplňuje náš dotaz, přičemž jako důkaz přikládá vlastní studii sebemrskačství, kdy se mu během bičování sebe samého za posledních dvacet let nezjevil Ježíš ani jednou.

JUDr. PhDr. Mgr. et Mgr. Henryk Lahola vyloučil posednutí ďáblem

„Bůh dobře vidí, co Jožin činí, a dal mu jasnou zprávu zjevení,“ rozhodně odpovídá štamgast hostince U Suché dásně Fero, jeden z Jožinových blízkých přátel, se kterými tráví většinu svého volného času. „Vždy třeba tak hodinu hledí do desky stolu a cumlá svoje poslední pívo, než mlčky stoupne a odejde zmlátit svoji ženu. Ona to potřebuje, víte?“

Majka tak na své posteli v posledních 48 hodinách přivítala již na tisícovku věřících, kteří se modřině přišli poklonit. Přináší s sebou květiny, ale i finanční dary, jen proto, aby si na holé lýtko mohli sáhnout a aby Marika požehnala jejich rodinám. Zdá se tak, že si sériová matka na mateřské, ale rozhodně ne dovolené, nalezla poměrně lukrativní způsob přivýdělku, který ovšem v některých lidech pochopitelně vyvolává závist.

Nejnovější případ zjevení má proto i své odpůrce, především z řad heretiků a ateistů, kteří celý případ bagatelizují. Argumentují při tom, že stejně tak určitě mohou narazit na obloze například na mrak, který má tvar siluety Jabba Hutta, a přesto to není důkaz o existenci Hvězdných válek. Navíc přezka pásku od kalhot má nápadný tvar a velikost obličeje údajného Ježíše z lýtka. Situace by se podle nich rozhodně řešit měla, ale úplně jinými orgány, než diecézí Přednádraží.

„Je to božské znamení! Sám Ježíš mi ukázal, že co činím je dobré a mám v tom pokračovat“, trvá na svém a uzavírá Jožin, který se znovu vydává za svými štamgasty na jedno.


Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi