Rusko zakázalo Transsibiřskou magistrálu. Dostávaly se přes ni LGBT+ živly

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Rusko se i nadále nebojí vystupovat před zbytkem světa jako arbitr morálky a ochránce tradiční rodiny, a tak je naprosto pochopitelné, že chce zakročit i proti posledním výkřikům dekadentního západu a kompostu kacířských kultur, které ohrožují suverénní vizi Ruska. S okamžitou platností proto ruší Transsibiřskou magistrálu, pomocí které do Ruska proudily davy transvestitů a jiných LGBT+ příslušníků.

Cesta za duhou do Moskvy končí, zvrhlíci!

„Očekávali jsme, že jsme všechny tyto komedianty již poslali do gulagů,“ popisuje nepříjemnou situaci Alexej Buzkov, který zodpovídá za morální bezpečnost na Rudém náměstí, kde se mu jen za letošek pokusily podvratné živly uspořádat třikrát gaypride. Z toho jednou přímo během oslav Dne vítězství, kdy Vladimír Putin vyrazil mezi dav na ruské poměry nebývale veselých venkovanek v pestrobarevných kostýmech. Bavil se až do té doby, než na něj jedna z nich hlubokým hlasem promluvila, že je to mnohem menší píčus, než píší západní média.

Putin byl z účasti na gaypride v Moskvě nadšen zhnusen

„Je to pro nás nepříjemná situace. Očekávali jsme, že po uzavření hranic s dekadentním západem se vrátíme zpět k tradicím, kde je součástí tradiční rodiny opilý muž, zbitá manželka a zanedbané dítě. Co ale chcete dělat s těmito nepřizpůsobivými jedinci, kteří nejenže rozvrací naše rodiny, ale ještě ke všemu z nich všude padají třpytky,“ míní Buzkov, který našel společné slovo s ministrem zahraničí Iljou Vulvičem a ministrem propagandy Pavlinem Cimbalitschem. Ostatně právě jemu se, coby bezpečnostnímu expertovi ze staré školy KGB, podařilo odhalit bezpečnostní skulinu v hranicích s Ruskem. Ta se však oproti očekávání nenacházela na západních hranicích.

Ministr propagandy Pavlin Cimbalitsch je skutečně renesančním a osvíceným člověkem

„Prostě si ty sluníčkářští jálové mysleli, že uniknou mému bystrému oku,“ chválí se oprávněně Cimbalitsch, kterému se podařilo rozbít organizovaný transport LGBT+ osob mezi Thajskem a Ruskem. „V posledním měsíci jsme v Japonském moři zachytili zhruba dvě stovky těchto živlů, kteří se přes Jižní Koreu podél hranic se Severní Koreou pokoušeli přeplavat za pomocí vlastních sil do Vladivostoku, kde nastoupili na vlak směr Moskva. Něco takového je pochopitelně nepřípustné,“ říká rezolutně Cimbalitsch, podle kterého si zvrhlíci dokonce pravidelné spojení pojmenovali jako Transsibiřskou magistrálu.

Muži odtržení od tradičních rodin se po krátkém pobytu v Thajsku společně s dalšími LGBT+ osobami vrací do Ruska

Podle předběžného šetření se podobné trasy podařilo nežádoucím osobám organizovat až čtyřikrát měsíčně. Během jízdy do Moskvy pak pořádaly bujaré oslavy v celkové délce jednoho týdne, což je mimochodem i délka jízdy mezi Vladivostokem a Moskvou. Navíc se ukázalo, že i z Moskvy do Vladivostoku bývalo vlakové spojení poměrně vytížené. Podle všeho díky spojení utíkali muži odtržení od tradičních rodin, aby se přes Vladivostok a Jižní Koreu dostali do Thajska.



Paralelní listy jsou nejlepší čtení na hajzl hned po složení osvěžovače vzduchu.
Dej stránce lajk a už nikdy se na něm nebudeš nudit!



Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi