Být v ČR pojišťovákem už není cool! Všichni zloději teď dělají v Praze taxikáře!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Možná mezi svými blízkými sledujete pozvolna upadající trend pojišťováků. Podle vědeckých studií za tento stav může hned několik faktorů. V první řadě, pojišťováka už dělal kde kdo. Mnohé makléřské společnosti již přivítaly a rozloučily se s tolika perspektivními pojišťováky, kdy šance že na vás známý/kamarád/blízký zbohatnul díky jednostranně výhodně pojistce, se rovná šanci oscilující na hranici určitosti. V tom horším případě jste to právě vy, kdo tím pojišťovákem byl. Je to dokonce pravděpodobné, neboť vědecké studie hovoří o tom, že v ČR dělali pojišťováka už úplně všichni. A protože se navzájem všichni podvedli a okradli, nedá se v tomto případě hovořit o trestném činu.

I to je jeden z důvodů, proč pozice perspektivního pojišťováka pozvolna upadá. Jako rozhodující se pak ukázala přítomnost největšího zloděje přímo ve vrcholné politice, který se nejdříve zahnízdil v Čapím hnízdě, poté na Ministerstvu financí, aby se posléze vyškrábal na funkci Lorda Vetinariho.

Jakákoliv podobnost Lorda Babiše s Vetinarim je samozřejmě čistě náhodná

Prohlášením, že „Všeci kradnú“, dal všem pojišťovákům najevo, že Babiš ví i o nich. A na každého se brousí kudla. Začal tak panický úbytek pojišťovacích makléřů. Jenomže kam se se svým živnosťákem a perspektivní historií zloděje vrtnout, když se finanční služby staly zlatou klecí?

Pojišťovací mafie brzy pochopila, že bude muset razantně změnit strategii. Všechny ty zápisy z jednání, EET a šťáry z finančáku posouvaly nebohé pojišťováky každým dnem na tenčí led, a zástupy kovaných pojišťováků začaly pozvolna řídnout.

Za ideální řešení se ukázala varianta mobilní kanceláře, neboť když jste na cestách, berňák vás jen těžko zastihne. Stejně tak se vyloženě nabízí nemít zapnutý taxametr, abyste s pracovním kodexem „Nechci slevu zadarmo!“ nabídli pro vaše zákazníky vždy tu nejvýhodnější sazbu. Ano. Řeč je o taxikářích.

Běžná podoba pražského taxikáře. Na něčem si vesele ujíždí, zatímco vy poskakujete na zadním sedadle.

Redakce Paralelních listů naprosto chápe znechucení pražských taxikářů, které souvisí s provozováním nelicencovaných vozidel společnosti Uber. Dovolte, abychom i my vyjádřili pohoršení nad tím, že si někdo dovoluje nabízet identickou službu levněji, než řidič s vozidlem opatřeným označením „TAXI“. Vnímáme jako alarmující, že se na českém trhu objevuje společnost, která přichází s konkurenční nabídnou. Chápeme, že jediným způsobem, jak na sebe upozornit je zablokovat půlku Prahy jen proto, aby se na vás nasralo ještě více lidí. Vaše myšlenkové pochody jsou naprosto správné, logické a hlavně oprávněné. Vážení řidiči vozidel taxislužby, Paralelní listy jsou v tom s vámi! Koneckonců „pražský taxikář“ si ve světě vybudoval již určitou reputaci a jako správní vlastenci nemůžeme dopustit, aby nám nějaká cizácká nadnárodní společnost kradla naše tradice!

 

 

Jediný skutečně vlastenecký eshop!

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi